30 Mart 2018 Cuma 10:51
MABEM ile milli eğitim kurumları işbirliği yapacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri idari kadrosu, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı değerlendirmesi, değişen sınav sistemleri ve 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının planlaması konusunda istişare yapmak amacıyla milli eğitim kurumlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri Müdürü Cihan Tibukoğlu ve idari kadrosu, milli eğitim kurumlarına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu kapsamda Gediz Anadolu Lisesi, Fen Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi, Fatih Anadolu Lisesi ve Bülent Koşmaz Fen Lisesi idarecileri ve öğretmen kadrosu ile bir araya gelindi. MABEM Müdürü Cihan Tibukoğlu, ziyaret gerçekleştirilen okullarda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinin çalışma sistemini ve işleyişini anlattı.

12-13 Mayıs’ta seviye tespit sınavı var

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında 17 ilçedeki şubelerinde eğitim görecek 8 bin öğrenci için 12-13 Mayıs tarihlerinde seviye tespit sınavının yapılacağını belirten Tibukoğlu, merkez Şehzadeler şubesinde, bin 500 Yunusemre şubesinde ise 800 öğrenciye hitap edildiğini belirtti. Tibukoğlu, LGS ve TYT-AYT alanında uzman kadrosu ve ders kaynakları ile MABEM’in 10’uncu yılını idrak eden köklü bir kurum olduğunun altını çizdi. MABEM idari kadrosu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de en büyük destekçisi olduğunu belirttiler.

Okullarda motivasyon semineri verilecek

Ziyaret gerçekleştirilen okullar ile eğitim öğretim alanında işbirliği kararı alındı. Bu kapsamda MABEM Rehberlik Biriminin hazırladığı Sınav Sistemi Tanıtımı ve Motivasyon Seminerinden okulların da yararlanması konusunda görüş birliğine varıldı. Ziyaretlerde okul idareci öğretmenlerine Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılan Atatürk’ün Nutuk adlı eseri de hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.