06 Haziran 2017 Salı 15:07
MABEM daha çok başarıya imza atacak

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinin ilçe sorumluları ile bir araya geldi. Eğitim merkezlerinin 2016-2017 yılı değerlendirmesini yapan Aksoy, “Önümüzdeki yıl başarılarımızı kat kat artırarak, farkımızı ortaya koymalıyız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezlerinin 2016-2017 yılı değerlendirme toplantısı, Atatürk Gençlik Merkezi’nde düzenlendi. Toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve MABEM ilçe sorumluları katıldı. Geride bırakılan sezonun değerlendirmesini yapan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, “2016-2017 yılı eğitim öğretim yılını tamamladık. Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü merkezlerimizde başarılarımızı her geçen gün artırıyoruz. Önümüzdeki yıl bu başarıların üzerine koyarak eğitimdeki kalitemizi artırmak için neler yapabiliriz, eksiklerimiz, noksan olan taraflar neler, bunları tespit etme noktasında MABEM sorumlularımızla bir araya geldik. Çalışma düzenimizi sisteme entegre edebilme adına da bazı çalışmalar yapmalıyız. Tek bir hedefimiz var, buraya gelen öğrencilerimizi başarıya ulaştırmaktır” diye konuştu.

Aksoy, MABEM ilçe sorumlularının istek ve taleplerini dinleyerek not aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.