11 Ocak 2019 Cuma 12:57
Kurşunlu Kaplıcaları için sağlık protokolü

Salihli Belediyesi ile ilçedeki özel bir hastane arasında imzalanan protokolle, şifa aramak için Kurşunlu Kaplıcalarına gelen hastalara uzman doktor nezaretinde sağlık hizmeti verilecek.

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ile Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Muzaffer Keskiner arasında sağlık alanında işbirliği protokolü imzalandı. Hastane olarak 18 yıldır sağlık alanında hizmet verdiklerini belirten Op.Dr.Keskiner, “Uzman hekim kadromuzla vatandaşlarımıza sunduğumuz sağlık hizmetlerinin yanı sıra kurumlarımız ile de işbirliği yaparak ortak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Salihli Belediye Başkanımız Zeki Kayda ile yaptığımız protokol kapsamında hastanemizden bir hekim Kurşunlu Kaplıcalarında hastalarımıza sağlık desteği verecek” dedi.

Doğal güzelliği ve termal sıcak suyu ile şifa dağıtan Kurşunlu Kaplıcalarına Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerin geldiğini ifade eden Başkan Kayda, “Hastane ile sağlık alanında işbirliği protokolü imzaladık. Protokol kaplıcalarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.