22 Ağustos 2017 Salı 09:51
Kurbanda et poşetleri büyükşehirden

Manisa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların kurban ibadetlerini rahat şekilde yerine getirebilmeleri için tüm hazırlıklarını tamamladı. Bu anlamda kurban kesim ve hayvan satış alanlarında denetimler gerçekleştirdiklerini belirten Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Kurban Bayramı’nda oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatlarını muhafaza etmesi için de, il genelindeki kurban kesim yerlerinde 20 bin adet poşet dağıtacaklarını dile getirdi.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için tüm hazırlıkları tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda oluşması muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi için vatandaşlara 20 bin adet poşet dağıtımı yapacak. Dağıtımı yapılan poşetlerle vatandaşların kurbanlık etlerini daha sağlıklı muhafaza edeceğini dile getiren Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini rahat şekilde yerine getirebilmeleri amacıyla Zabıta Daire Başkanlığı olarak mezbahalarda denetimlerimizi sürdürüyoruz. Bunun yanı sıra Kurban Bayramı’nın 1. ve 2. günü de, il genelinde kurban kesim yerlerinde Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığımızla iş birliği içinde hijyen şartlarına uygun poşet dağıtımı gerçekleştireceğiz. Muhtemel çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların kurbanlık etlerini muhafaza edebilmeleri amacıyla 20 bin adet poşet dağıtımı yapacağız” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.