30 Mayıs 2017 Salı 13:27
Kulalı öğrencilerin eserleri görücüye çıktı

Kula Gökçeören Ulupınar ortaokulunda öğrenciler tarafından yıl içerisinde hazırlanan 286 eser sergilendi.

Gökçeören Ulupınar ortaokulunda öğrenim gören öğrenciler tarafından yıl içerisinde yapılan el sanatları ve resimler, düzenlenen törenle sergiye açıldı. 286 eserin sergilendiği serginin açılışında sergiyi gezen protokol üyeleri ve veliler, öğrencilerin yaptığı eserleri ilgi ile inceledi. Öğrencilerin el emeği göz nuru çalışmalarını canı gönülden beğendiğini belirten Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, “Bu sergiler ile çocuklarımız kendi yeteneklerini de göstermiş oluyorlar. Kendilerine olan güvenleri artıyor. Yapılan eserlerin takdir edilmesi öğrencilerimizin hayatına güven kazandırıyor. Bunlarda çok önemli noktalardır. Ben bu yıl sonu sergisinde emeği geçen okul idarecilerini, öğretmenlerimi, öğrencilerimizi kutluyorum ve tebrik ediyorum, çok güzel şeyler sergilemişler" dedi.

Sergide yer alan eserler hakkında bilgi veren Gökçeören Ulupınar Ortaokulu Müdürü Gülay Yaman "Okulumuzun yıl sonu sergisinde öğrencilerimiz öğretim yılı boyunca hazırladıkları değişik türlerdeki resimleri sergileniyor. Bu çalışmalar öğrencilerimizin sosyal açıdan daha başarılı olmaları açısından da büyük önem arz ediyor. Bu vesile ile serginin düzenlenmesindeki gayretlerinden dolayı emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" diye konuştu.

Düzenlenen resim sergisinin açılışına Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Kula İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ethem Dağlı, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.