06 Haziran 2017 Salı 13:05
Kula’da Kur’an kursları 12 Haziran’da başlıyor

Manisa’nın Kula ilçesinde okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki öğrencilerin 3 ay sürecek yaz tatiline girmesinin hemen ardından yaz Kur’an kursları 12 Haziran’da açılıyor.

Manisa’nın Kula ilçesinde 12 Haziran’da başlaması hedeflenen Kur’an kursları öncesi Kula İlçe Müftülüğü tarafından toplantı düzenlendi. Manisa Kula ilçe Müftüsü Kamil Kırgız başkanlığında Kula ilçe müftülüğü toplantı salonunda yapılan seminerde 160 din görevlisi ve Kur’an kursu öğreticileri toplandı. Toplantıda Diyanet İşleri Başkanlığının yapmış olduğu telekonferans sistemi ile yaz Kur’an kursu ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Konuyla ilgili konuşan İlçe Müftüsü Kamil Kırkız, “Bütün camilerimiz ve Kur-an kurslarımızda görevli arkadaşlarımız ile birlikte bir araya geldik. Yaz Kur’an kurslarının çocuklarımıza faydalı olduğunu biliyoruz ve ailelerden çocuklarını kurslara göndermesini temenni ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.