04 Mart 2017 Cumartesi 09:57
Kula Vergi Dairesi’nden Esnaf Odası’na ziyaret

Kula Vergi Dairesi, basit usul beyannamelerini zamanında verdikleri için Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odasına teşekkür ziyareti yaptı.

Kula Vergi Dairesi Müdür Vekili Yusuf Ercan, Vergi Dairesi Müdür Muavini Emine Dayan, ve beraberindekiler Vergi Haftası dolayısıyla Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Vergi Dairesi heyetini Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ağırladı. Kula Vergi Dairesi Müdür vekili Yusuf Ercan ziyarette, hafta dolayısıyla kurumlara ziyaretler yaptıklarını belirterek, "Esnaf Odamız, Vergi Daireleri açısında önem arz eden kurumların başında geliyor. Çünkü odaya kayıtlı her üye; aynı zamanda vergi mükellefi. Ben Kula Esnaf Odası yönetimine basit usul beyannamelerini üyelere zamanında vermesinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aytekin Şadan ise, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Basit Usul beyanname konusunda gerekli duyarlılığı gösterdiklerini söyledi. Ziyarette esnafın sorunları hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.