30 Haziran 2017 Cuma 10:54
Kula ve Selendi SGK’ye yeni müdür

Manisa’nın Kula ve Selendi ilçelerine atanan Sosyal Güvenlik Kurumu müdürleri görevlerine başladı.

Kula SGK İlçe Müdürlüğü görevine Mehmet Dutar atandı. Daha öce Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, Eskişehir ve Batman’nın Kozluk ilçesinde görev yapan Dutar, Kula’daki görevine başladı. Kulalı vatandaşlar için en iyi hizmeti vereceklerini açıklayan Dutar, "Çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Selendi SGK İlçe Müdürlüğüne atanan Ayhan Çapın da görevine başladı. Nisan ayında Selendi’de açılan SGK İlçe Müdürlüğüne asaleten atanan Çapın, "Selendi çok mütevazı bir ilçe. Yeni açılan kurumuzda ilçe halkımızla birlikte birçok sorunu hep birlikte el birliği içerisinde aşacağımıza inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.