05 Temmuz 2017 Çarşamba 16:22
Kore Gazisi’nden sessiz veda

Kore gazisi Mehmet Sıddık Kanşıray 93 yaşında hayatını kaybetti. Sıcak havada askerlerin sıkıntı yaşamaması için aile tarafından resmi tören istenmediği öğrenilirken, Kore Gazisi, mahalleli ve sevenlerinin dualarıyla Muradiye’de mütevazi bir cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Manisa’nın Muradiye mahallesinde oturan Kore Gazisi Mehmet Sıddık Kanşıray organ yetmezliği nedeniyle evinde hayata gözlerini yumdu. 93 yaşındaki Gazi’nin vefatı büyük üzüntüyle karşılandı. Kanşıray ailesi törene katılacak olan askerlerin ve devlet erkanının sıcakta sıkıntı çekmemesi için resmi tören istemedi. Merhum Mehmet Sıddık Kanşıray mahalleli ve sevenlerinin katıldığı mütevazi cenaze töreninin ardından Muradiye’de toprağa verildi.

Mehmet Sıddık Kanşıray’ın sekiz çocuğu 32 de torunu bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.