04 Temmuz 2017 Salı 13:35
Köprübaşı’nda trafik yönlendirme levhaları yenilendi

Trafikte sürüş güvenliği için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı ilçesinde bulunan mahallelerin yönlendirme levhalarını yeniledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, trafikte sürüş konforunu sağlamak amacıyla Köprübaşı ilçesine bağlı mahallelerde trafik levhalarına yönelik bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışma kapsamında Köprübaşı ilçesine bağlı mahallelerdeki trafik yönlendirme levhaları yenilendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin, yaya ve sürücülerin güvenliği için yoğun gerekli çalışmaları yerine getirdiğini belirten Daire Başkanı Mümin Deniz, trafik levhalarının eksikliğinden kaynaklanan kazalara sebebiyet vermemek için trafik levhalarının yenilendiğini söyledi. Deniz, ulaşımda konforun ve güvenliğin arttırılması için Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.