07 Haziran 2017 Çarşamba 11:19
Köprübaşı’na yeni proje

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı Cumhuriyet Caddesi için hazırladığı projeyle Köprübaşı ilçesine değer kazandırmayı hedefliyor.

İl genelinde projelerini bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı’nda ilçeye değer katacak yeni bir proje hazırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı’nca hazırlanan projeyle ilçeye gelen vatandaşlar bambaşka bir Köprübaşı ile karşılaşacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa’mızın her bölgesini kalkındırmak ve modern bir görünüme kavuşturmak için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Cumhuriyet Caddesi için hazırladığımız proje de bunlardan bir tanesi. Etüt ve Projeler Daire Başkanlığımız tarafından hazırlanan bu projenin onayı Karayolları Bölge Müdürlüğü’nden alındı. Ardından projenin uygulanması amacıyla da Karayolları Genel Müdürlüğü ile protokol imzaladık” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı’nca hazırlanan projenin, uygulamaya geçilmesi için Fen İşleri Daire Başkanlığına aktarıldığını belirten Başkan Ergün, “Köprübaşı için hazırladığımız diğer projelerle birlikte Cumhuriyet Caddesi projesi de tamamlandığında Köprübaşı bambaşka bir çehreye kavuşacak. Projeyle yaklaşık 2 bin 200 metre uzunluğunda olan Cumhuriyet Caddesi, ilçeye gelen vatandaşları güzel görüntülerle karşılayacak” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.