15 Haziran 2017 Perşembe 16:51
Köprübaşılılar ‘Kaynana’yla güldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen ve Ramazan ayı boyunca tüm ilçelerde tiyatro severlerin karşısına çıkan ‘Kaynana’ adlı orta oyunu Köprübaşılı vatandaşlarla buluştu. 60 dakikalık oyun, Köprübaşılılara eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ‘Kaynana’ adlı orta oyunu Köprübaşılılar için sahnelendi. Oyun Manisa Büyükşehir Belediyesi Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları tarafından ilgiyle izlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp yönettiği 60 dakikalık oyun, Köprübaşılılara eğlenceli bir Ramazan akşamı yaşattı. Kızını vermek istemeyen sert, kabadayı bir kaynana ile onu ikna etmeye çalışan mahalle sakinlerinin hikayesinin anlatıldığı oyunda, kız istemenin ortaya çıkardığı komik durumlar da ele alınıyor. Oyun sonunda sahneye çıkarak performanslarından ötürü Şehir Tiyatrosu oyuncuları tebrik eden Köprübaşı Koordinasyon İşleri Müdürü Rahmi Erdem, Köprübaşı’nda sanat etkinliklerinin gerçekleştirilmesinde desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.