07 Temmuz 2018 Cumartesi 13:43
Köprübaşı yeni meydanıyla göz kamaştırıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçe merkezinde yapımı tamamlanan meydan ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları, ilçenin çehresini değiştirdi. Köprübaşılı vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e güzel proje nedeniyle teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Köprübaşı ilçesine kazandırdığı yeni meydan, göz kamaştırıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de, Köprübaşı ilçesi ziyareti kapsamında Köprübaşı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Rahmi Erdem ile beraber Büyükşehir Belediyesinin ilçeye kazandırdığı kent meydanında incelemelerde bulundu. Meydandaki vatandaşlar ve esnaflarla selamlaşan Genç, yeni meydan hakkında görüşlerini aldı. Vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e güzel proje nedeniyle teşekkür etti.

Köprübaşı ilçesi hizmet binası ve kent meydanı incelemesinin ardından Borlu İtfaiye Amirliğine de ziyarette bulunan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, itfaiye personelleriyle bir araya geldi. Amirliğe alınan yeni ekipmanları inceleyen ve personelin sorunlarını dinleyen Genç, itfaiye personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.