29 Mart 2018 Perşembe 15:29
Komisyon modern pazaryeri için toplandı

Salihli’nin yıllardır çözülmeyen otopark sorununu çözmek artan pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde ilçeye kazandırılacak olan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı komisyon toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Eğitim salonunda komisyon üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda alınan kararlar belediye meclisine sunulacak. Komisyon üyeleri toplantı sonrası inşaat çalışmalarının devam ettiği Modern Pazaryeri’nde incelemelerde bulunup, bir rapor hazırladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ise Belediye Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, Manavlar ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Rıfat Yavaş, İmar İşleri Müdürlüğü personeli, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İl ve İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Salihli Ziraat Odası yetkilisi, Tüketici Kooperatiflerini temsilen bir yetkili katıldı.

Son Güncelleme: 29.03.2018 16:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.