17 Haziran 2017 Cumartesi 13:01
Kızılay’dan kuşbaşı ve kıyma yardımı

Sarıgöl Kızılay Şubesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara kuşbaşı ve kıyma yardımına başlandı.

Sarıgöl Kızılay Şubesi tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine kurban bağışı etlerinden hazırlanan birer kiloluk vakumlanmış kuşbaşı ve kıyma kutularının dağıtılmaya başlandığını belirten Sarıgöl Kızılay Şube Başkanı Yusuf Tüfekçi, "Sarıgöl merkez ve mahallelerinde muhtarlarımız ile birlikte yaptığımız tespitlerde ihtiyaç sahibi kişilere, Et ve Balık Kurumu tarafından vakumlanmış birer kiloluk kuşbaşı ve kıyma et, kutularından birer adet olmak üzere 374 kişiye dağıtım yapıldı. Muhtarlar aracılığı ile dağıtımlar adil bir şekilde hak sahiplerine ulaştırıldı." dedi.

Sarıgöl Kızılay Şubesi Başkanı Yusuf Tüfekçi muhtaç ailelere tanesi bir kilogram olan vakumlanmış et kutularından birer adet verildiğini aktararak ihtiyaç sahiplerine yardımların devam edeceğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.