30 Mayıs 2017 Salı 17:45
Kırsal ulaşımda dönüşüm hamlesi konuşuldu

Manisa’nın Salihli ilçesinde büyükşehir yasası ile köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki ulaşımda dönüşüm çalışmaları Şoförler ve Otomobilciler Odası öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıda ele alındı.

Manisa’nın Salihli ilçesinde köyden mahalleye dönüşen kırsal kesimlere ulaşımda dönüşüm çalışmaları düzenlenen toplantıda ele alındı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Salihli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Dağıstanlı, yolcu taşımacılığındaki sorunların çözüm yollarının ele alınacağı toplantıya katılan tüm esnaflara teşekkür ederek “Bizler kesinlikle dönüşümün karşısında değiliz, ancak adaletli bir dönüşümü destekliyoruz. Salihli olarak ta her zaman dönüşüme hazırız. Bu konuda başta Belediye Başkanımız Zeki Kayda olmak üzere, bizleri temsil eden meclis üyelerimizden destek bekliyoruz” dedi.

Kentin her alanda olduğu gibi ulaşımda da farklılıkları yaşamaya başladığını ifade eden Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, kentteki şehir içindeki toplu ulaşımda yapılan dönüşümün yaklaşık bir yıl süren çalışmalar sonunda gerçekleştirildiğini söyledi. Şehir içindeki toplu ulaşımda yapılan dönüşümden hem esnafın, hem de Salihli halkının çok memnun kaldığını ifade den Başkan Kayda “Çünkü bu hizmeti sizlerle birlikte gerçekleştiriyoruz” dedi. Şuan 44 mahalleye 8 tane büyükşehir aracının gittiğini belirten Başkan Kayda “Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda şehiriçi minibüslerinde gerçekleştirdiği bu değişimi, şimdi kırsal mahallelerimizdeki ulaşım araçlarında da başarmak istiyor. Biz Salihli Belediyesi ve sizin temsilciniz olan Şoförler Odası ise aracı durumdayız. Amacımız, bu sorunu en kısa içinde çözüm yoluna ulaştırmaktır. Burada sizin taleplerinizi de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ileteceğim” dedi.

Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Büyükşehir Toplu Taşıma Şube Müdürü Himmet Güneş, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Büyükşehir Salihli Ulaşım Sorumlusu Nuri Kemaneci, Büyükşehir encümen üyesi Cem Yalvaç, kooperatif başkanları ve esnaflar katıldı.

Konuşmaların ardından kooperatif başkanları ve esnaflar taleplerini iletip, sorunların ise biran önce çözüme kavuşmasını istedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.