05 Mart 2017 Pazar 12:46
Kırsal alan projeleri görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı yetkilileri, 2017 yılında kırsal alanda gerçekleşecek projeler ve meyve yetiştiriciliğinin geliştirilmesi hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, Şehzadeler ilçesi muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binasında gerçekleşen toplantıya muhtarlar yoğun ilgi gösterdi. Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğünce 2017 yılı meyve yetiştiriciliğinin geliştirilmesi projesi ve tarımsal alandaki faaliyetleri hakkında muhtarlara bilgi verildi. Muhtarlar da, düzenlenen toplantının verimli olduğunu belirterek Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.