06 Haziran 2017 Salı 12:16
Kırkpınar öncesi Başkan Şirin’den güreşçilere destek

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Temmuz ayında Edirne’de gerçekleşecek olan 656’ncı tarihi Kırkpınar Güreşleri’ne hazırlanan Belediyespor Güreş Takımı’nı ağırladı. Bu yıl çeşitli karşılaşmalardan 10 madalya kazanarak Turgutlu’yu temsil eden takıma başarılar dileyen Başkan Şirin, “Bugüne dek bizim gururumuz oldunuz. Bu çalışma azminiz ve inancınızla daha nice başarılar sizi bekliyor” dedi.

Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreş Takımı, Kırkpınar güreşleri öncesi Belediye Başkanı Turgay Şirin’i makamında ziyaret ederek verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Antrenör Ahmet Yavuzer ile güreşçiler Mustafa Sakallı, Mehmet Sakallı, Emre Sakallı, Erdinç Yavuzer, Ramazan Doğru, Hasan Ece, Resul Yiğit, Sedat Yoksul, Necatican İşbilenler, Eren Piren ve İsmail Uğur Başkan Şirin’e Kırkpınar güreşlerinde başarı sözü verdi.

Güreşçilerin elde ettiği başarılardan doları mutlu ve gururlu olduğunu belirten Başkan Şirin, “Sizlerle ne kadar övünsek az. Bugüne dek hep gururumuz oldunuz. Kırkpınar güreşleri öncesi katılmış olduğunuz 7 müsabakadan 3’ü birincilik olmak üzere toplam 10 madalya ile dönmüş olmanız bizlere bu haklı gururu yaşatıyor. Sizlerin bu başarıyı Kırkpınar’da da göstereceğinize eminim. Elde ettiğiniz başarılara bir yenisini daha eklemek sizlerin elinde. Bu ışık sizlerde var. Bizler de Turgutlu Belediyesi olarak her zaman sizin yanınızdayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hepinize tekrar tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

‘Ata sporunu yaşattığı için tebrikler’

Turgutlu Belediyesi Yağlı Güreş Takımı antrenörü Ahmet Yavuzer ise, “Sayın Başkanım Allah sizden razı olsun. Bizlere böyle bir imkan sunduğunuz ve böyle bir imkan verdiğiniz için mutluyuz. Sizlerin de yakinen takip ettiği üzere Kırkpınar öncesinde 7 ayrı şehirde güreşlere katıldık ve çeşitli kategorilerde 10 madalya kazandık. Bu madalyalardan 3 tanesi birincilik, 2 tanesi ikincilik, 5 tanesi üçüncülük madalyasıdır. Şimdi önümüzde Kırkpınar Yağlı Güreşleri var. Ekip olarak müsabakalara çok iyi hazırlanıyoruz. Bu gençlerimize olan güveniniz ve desteğinizle şehrimize daha nice madalyalarla döneceğimize inanıyoruz. Gittiğimiz her yerde de sizlerden övgü ile bahsediliyor olmasının da ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Ata sporumuz olan güreşi yaşatmaya devam ettiğiniz için, bizlere verdiğiniz destekten dolayı size çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.