15 Şubat 2023 Çarşamba 15:10
Kırkağaç’tan deprem bölgesine 15 bin ekmek

Manisa’nın Kırkağaç Kaymakamlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek veren ilçe fırınları ürettikleri 15 bin ekmeği deprem bölgesine gönderecek.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma sebep olan 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyasın için hamur başına geçen Kırkağaçlı fırıncılar, el ele vererek depremzedeler için tam 15 bin ekmek hazırladı. Sabah saatlerine kadar uzun uğraşlar sonucu yapılan 15 bin ekmek Kapalı Spor Salonuna getirildi ve daha sonra Akhisar havaalanından uçakla deprem bölgesine gönderildi.

Bu örnek hareketleri nedeniyle fırıncı esnafına teşekkür eden Kırkağaç Kaymakamı Murat Büyükköse, “Bu organizasyonun yapılmasında katkıları olan Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, Kırkağaç Belediyesine ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.