09 Temmuz 2017 Pazar 13:55
Kırkağaç’ın altyapı yatırımları değerlendirildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Kırkağaç Belediye Meclis Üyesi Ali Doğan, Kırkağaç MHP İlçe Başkanı Halil Boğaz ve yönetim kurulu üyeleri Harun Çakıcı, Kadir Özyörük, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdem Ekin ile Kırkağaçlı mahalle muhtarlarını ağırladı.

Ziyarette, MASKİ’nin ilçeye kazandırdığı ve bundan sonraki süreçte yapacağı yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Atıksu arıtma tesisleri, altyapı yatırımları gibi hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda mahalle muhtarları yapılan çalışmalar için teşekkür etti. MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, kurum olarak ilçelerde birçok yatırımı hayata geçirdiklerini vurgulayarak, “Öncelik olarak köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin altyapı yenileme çalışmalarına başladık. Bu kapsamda, Kırkağaç’ta 6 mahallenin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını yeniledik. 154 Mahalle Projemizde Kırkağaç’ın Bostanlı, Çaltıcak, Gebeler, Hamitli ve Söğütalan mahalleleri yer alıyor. 5 mahallemize 30 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı inşa edeceğiz. 86 bin metrekare kilit parke taşı döşeyeceğimiz mahallelerimiz için 7 milyon 100 bin TL’lik bir bütçe ayırdık. İlçe merkezinin atıksu kaynaklı çevre kirliliğini önlemek amacıyla atıksu arıtma tesisimiz başarılı bir şekilde işletiliyor. Ayrıca, Karakurt ve Gelenbe mahallelerindeki tesislerimizde yaptığımız bakım onarım çalışmaları ile vatandaşımızın sağlığını koruma altına aldık. İlyaslar Mahallesine inşa edeceğimiz tesisimiz için de proje çalışmalarımız devam ediyor. Hizmetlerimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.