15 Mart 2017 Çarşamba 17:41
Kiraz üreticisi sokak arasından kurtuluyor

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapımı tüm hızıyla devam eden Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı inşaatında incelemelerde bulundu.

Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı inşaatında incelemelerde bulunan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yapılan çalışmalar hakkında teknik personelden bilgiler aldı. İncelemeler esnasında Başkan Çelik’e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve teknik ekipler de eşlik etti. Kiraz Pazarı inşaatının tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Sancaklıbozköy Mahallemizde yapımı devam eden ve Nisan ayında açmayı hedeflediğimiz kiraz pazarında son durum hakkında bilgi aldık. Bu kiraz pazarının bu bölge açısından büyük bir önemi var. Sancaklıbozköy ve civar mahallelerde daha önce sokak aralarında kiraz alım satımları yapılıyordu. Ama şimdi Şehzadelerimize yakışır çok güzel ve modern bir pazar yerini inşallah kazandırıyoruz. Bundan sonra alışverişler daha sağlıklı ortamlarda yapılacak ve üreticilerimizin bin bir zahmetle ürettikleri kiraz ve çeşitli meyvelerini bu pazar yerinde rahatlıkla satabilecek. Kiraz pazarımızın yakınından geçen otoyol vasıtası ile de burada satılan kirazlar İstanbul ve Türkiye’nin diğer illerine ve ihracat bağlantı noktalarına ulaştırılacak. Kiraz pazarımızın yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in seçim dönemi verdiği sözleri bir, bir yerine getirdiğini ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ise “Sancaklıbozköy Kiraz Pazarı bu bölge açısından ve bölge üreticilerini daha güzel kazanç sağlamaları açısından çok önemli olan önemi bir yatırımdır. 30 Mart yerel seçimleri esnasında belediye başkanımız bu kiraz pazarının yapım sözünü vermişti. Bugün kiraz pazarı sözünü yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. İnşallah yapılacak olan bu modern tesis bölgemize hayırlı olur. Bölge halkının kazanmasına katkı sağlar ve ülke gelirine katkı sağlar. Avrupa ülkelerinin bizlere davranışlarını gördükçe daha çok çalışıp daha çok kazanmamız gerektiğinin önemini bir kez daha anlıyoruz. Değerli belediye başkanımıza böylesine önemli bir projeyi Şehzadelerimize ve bu bölgeye kazandırması nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Rabbim en kısa süre içerisinde tamamlanıp açılışını da hep birlikte yapmayı bizlere nasip etsin inşallah” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.