11 Nisan 2018 Çarşamba 16:43
Kent Park içinden geçen derede temizlik çalışması

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Atatürk Kent Parkı içinden geçen derede yürüttüğü çalışmalarla su akışını daha kontrollü hale getirmesi ile birlikte yaptığı dere temizliğiyle de parkı daha güzel bir görünüme kavuşturuyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisalıların daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşayabilmeleri adına hizmetlerini sürdürüyor. MASKİ, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan ve şehrin en gözde sosyal mekanlarından biri olan Atatürk Kent Parkı’nda da çalışma başlattı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nca yürütülen iş kapsamında, park içerisinden geçen derenin temizlik ve ıslahına yönelik çalışma yapılıyor. Deredeki suyun daha kontrollü ve sağlıklı şekilde akışını sağlamak amacıyla kapak imalatı gerçekleştirildi. Bunun yanında MASKİ, zaman içerisinde oluşan çamur kirliliğinin de önüne geçmek amacıyla dere yatağında yürüttüğü rutin temizliklerle, dereyi daha temiz ve güzel bir görünüme kavuşturuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.