14 Şubat 2018 Çarşamba 15:20
Kaymakam Pamuk’tan MABEM’e tam destek

Selendi Kaymakamı Erkut Pamuk ve Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Tekin, ilçede yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Kaymakam Erkut Pamuk, “Selendi gibi kırsal bölgelerdeki öğrencilerin böyle bir eğitim kurumuna ihtiyacı var. Bize düşen de destek vermek olur” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Selendi’deki Eğitim Merkezi, Selendi Kaymakamı Erkut Pamuk ve Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Tekin’i ağırladı. Selendi MABEM Müdür Yardımcısı İlyas Kocademir tarafından karşılanan Kaymakam Erkut Pamuk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Tekin’e MABEM’in işleyişi ve başarıları hakkında da bilgi verilirken, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün eğitime çok önem verdiği ve bu konudaki çalışmaları da anlatıldı. Selendi Kaymakamı Erkut Pamuk ise Selendi ilçesinde eğitime önem veren Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Kaymakam Pamuk, “Selendi gibi kırsal bölgelerdeki öğrencilerin böyle bir eğitim merkezine ihtiyacı var. MABEM öğrencilere büyük destek oluyor. Bizler de her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.