01 Ocak 2023 Pazar 01:43
Kaymakam Okumuş kolluk kuvvetlerini yalnız bırakmadı

Manisa’nın Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, yılbaşı gecesinin huzur ve güven içerisinde geçmesi için mesai yapan emniyet ve jandarma personelini ziyaret etti.

Yeni yıla huzur, mutluluk ve güven içerisinde girilmesi için görevi başında olan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Amirliğinde görev yapan personelleri ziyaret eden Kaymakam Okumuş, özveri ve gayretle çalışan kolluk güçlerine teşekkür ederek yeni yıllarını kutladı.

Kaymakam Okumuş görev başındaki kolluk kuvvetlerinin yaptığı uygulamalarda ve denetimlerde araç sürücülerinin de yeni yıllarını kutlayarak hayırlı yolculuklar diledi. Kaymakam Halil İbrahim Okumuş’un ziyaretinde İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muhammed Tok ve İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yakup Özcan hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.