01 Nisan 2018 Pazar 15:47
Kamu Denetçisi Kalkan Turgutlu Kent Müzesi’ni inceledi

TBMM Kamu Denetçisi olarak görevini sürdüren Sadettin KalkanTurgutlu Kent Müzesini ziyaret ederek müzedeki eserleri yakından inceledi.

TBMM Kamu Denetçisi Sadettin Kalkan, Kaymakam Uğur Turan ve Belediye Başkanı Turgay Şirin ile Kent Müzesi’ni gezdi. Müzenin Turgutlu’ya çok yakıştığını kaydeden Kalkan “Turgutluluları ve Belediye Başkanımızı geçmişine bu kadar özenli bir şekilde sahip çıktığı için kutluyorum. Kent Müzesi Turgutlu’nun tarihini son derece güzel anlatıyor. Turgutlu’ya gelen herkesin mutlaka gezmesi gereken yerlerden biri. Başta Başkanımız Turgay Şirin olmak üzere emeği geçen herkese Turgutlu’ya böyle bir eser kazandırdığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Kalkan’ın ardından konuşan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ise “Sadettin Kalkan artık bizim bir fahri hemşehrimiz. Bugün bir takım ziyaretler için ilçemize geldi. Kendisine Kent Müzesi’nde ağırlamaktan da ayrıca memnuniyet duyduk. Övgü dolu sözleri için kendisine teşekkür ediyorum, Turgutlu’muzda ağırlamaktan her zaman mutluluk duyarız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.