06 Kasım 2018 Salı 11:22
Kaldırım işgallerine sıkı denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü işbirliğiyle kaldırım işgaline yönelik olarak denetim gerçekleştirildi. Kaldırım üzerlerine konularak işgale neden olan malzemelerin toplatıldığı denetimde ilgili işyeri sahiplerine gerekli uyarılarda bulunuldu ve cezai işlemler uygulandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Ulaşım Daire Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışmasıyla Manisa’da kaldırım işgaline yönelik denetim gerçekleştirildi. Ana arterler üzerinde yapılan ortak çalışmada Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden izin alınmaksızın kaldırım üzerlerine konulan ve kaldırımları fuzuli işgal ederek yaya geçişini engelleyen ve görüntü kirliliğine sebep olan reklam levhaları, yelken bayraklar, sandalye, masa ve dubalar toplatıldı. Denetim çalışması sonucunda kaldırım işgali yapan işletme sahiplerine gerekli uyarılarda bulunulup cezai işlemler uygulandı. Kaldırım işgaline yönelik denetim çalışmasının aralıksız olarak devam edileceği belirtilirken, esnafa bu konuda daha duyarlı olunması konusunda çağrıda bulunuldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Maltalı 2018-11-06 13:53:24

Yahu bu kadar denetim yapılıyor, niye kimse 1.NOTER'in önündeki çift sıra parka engel olmuyor? park eden araçlara da çift sıradaki araçlar sürtüyor çiziyor zarar veriyor