07 Haziran 2017 Çarşamba 18:21
Jeopark Kula Belediyespor tecrübeli smaçör ile anlaştı

Bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’nde mücadele edecek olan Jeopark Kula Belediyesor, tecrübeli smaçör Kemal Kıvanç Elgaz ile anlaştı.

Bir alt ligde gösterdiği başarılı performansın ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Efeler Ligi’ne yükselen Jeopark Kula Belediyesor, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’de forma giyen libero oyuncusu Mehmet Özbek’i renklerine bağlayan Ege temsilcisi Jeopark Kula Belediyespor, en son Düzce Belediyespor’da forma giyen tecrübeli smaçör Kemal Kıvanç Elgaz ile anlaşmaya vardı. 1986 doğumlu ve 2.00 boyundaki smaçör oyuncu Kemal Kıvanç Elgaz, 1995-2013 yılları arasında Galatasaray forması giydi. 2013 yılında Şahinbey Belediyespor’a transfer olan Elgaz iki buçuk sezon bu kulüpte oynadı. Elgaz, Şahinbey Belediyespor’un ardından Düzce Belediyespor’a transfer oldu. Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Efeler Ligi’nde Kula’yı en güzel şekilde temsil etmek için transfer çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini dile getirerek, libero oyuncusu Mehmet Özbek’in transferinin ardından Kemal Kıvanç Elgaz transferi ile güçlerine güç kattıkları ifade etti. Kula’nın Efeler Ligi’nde en güzel şekilde temsil edilmesi için yöneticiden oyunculara kadar yeni sezona hazırlandıklarını da kaydeden Başkan Yılmaz, transfer sezonu boyunca güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.