27 Mayıs 2021 Perşembe 23:00
Jandarma bu kez hayat kurtarmak için kan verdi

Manisa’nın Kula ilçesinde jandarma ile Kızılay arasında yapılan işbirliği çerçevesinde kırsal Gökçeören Mahallesi’ne ilk kez kan bağış aracı kuruldu. Jandarma personelinin desteğiyle yürütülen kan bağış kampanyasında bir günde 71 ünite kan toplandı.

Kula İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Gökçeören Jandarma Karakol Komutanlığı, Kızılay ile arasında yaptığı işbirliği ile kan bağış kampanyası düzenledi. Ülke genelindeki kan ihtiyacına destek olabilmek için böyle bir organizasyon düzenleyen jandarma, ilçeye bağlı Gökçeören Mahallesi’ne ilk kez kan bağış aracını getirmiş oldu. Karakol önüne kurulan Kızılay’a ait kan bağış aracında vatandaşlardan bağışlar alınırken, bir günde beklenen hedefin fazlasına ulaştı. Kaymakam Kemal Duru ve İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Nurettim Yarımçam’ın da bizzat katılarak destek verdiği kan bağış kampanyasında, bir günde 71 ünite kan toplandı. Kampanyaya, Kula’da görevli jandarma personeli de destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.