20 Mart 2018 Salı 13:58
İmza gününde satılan kitapların gelirini şehit ailelerine bağışladı

Salihli İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Alim Yavuz, örnek bir davranış gösterip "Sakın acında kaybolma" adlı kitabının gelirini şehit ailelerine bağışladı.

Salihli Sardes Kültür Sanat Merkezi’nin konuğu olan Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Alim Yavuz, 3’üncü baskısı yapılan “Sakın acında kaybolma” adlı kitabı için imza günü düzenledi. İmza gününde kitabın satışından elde edilen gelir de şehit ailelerine bağışlandı.

İmza gününde konuşan Yavuz “Bugün çok özel günlerden birisini daha yaşadık. ’Sakın acında kaybolma’ isimli kitabımın ilk imza günü etkinliğini, Salihli’nin sanat platformu olan Sardes Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdik. Samimi bir ortamda, güzel bir sohbet yaptık ve ardından kitabı imzaladık. Katılan sevgili dostlarıma çok teşekkür ederim. Kitabımın gelirini bu vatan, bu bayrak için canlarını seve seve veren kahraman şehitlerimizin ailelerine bağışlamak istedim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.