19 Mart 2018 Pazartesi 16:09
İmam hatipli öğrenciler harçlıklarını Mehmetçik’e gönderdi

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri, kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını Zeytin Dalı Harekatına katılan Mehmetçik’e destek olmak amacıyla Mehmetçik Vakfına bağışladı.

TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatına ülke genelinde maddi manevi destek sürüyor. Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri de harekata katılan askerlere destek olmak amacıyla okul içerisinde bir günlük kampanya başlattı. Kendi hazırladıkları kumbaralara harçlıklarını atan öğrenciler, bir gün içerisinde topladıkları bin TL’yi Mehmetçik Vakfına bağışladı. Toplanan paraları gönderen öğrenciler daha sonra imam Muhammet Kaygısı eşliğinde Sarıgöl Siteler Camisinde Fetih Suresini okudular. Öğrenciler, hep birlikte Mehmetçik için dua etti. Öğrencilerin anlamlı bağış kampanyasını değerlendiren Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Zahid Küçükdereli, ’’Okulumuz öğrencileri Mehmetçik adına bağış yapmak istediler. Okula kumbara yapıldı ve harçlıklarını attılar. Öğrencilerimizin bu duyarlılıkları gerçekten bizleri çok duygulanırdı. Allah hepsinden razı olsun" dedi.

Kampanyaya, Sarıgöl İmam-Hatip Anadolu Lisesi Müdürü Muzaffer Erbay, Sarıgöl İmam-Hatip Okulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Tahir Eryılmaz da destek verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.