11 Nisan 2018 Çarşamba 13:56
İlkokul öğrencilerinden polislere pastalı kutlama

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Fahriye Hanım İlkokulu 1/C sınıfı öğrencileri Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yılı ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Salihli Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna ziyaret etti.

Okul Müdürü Mehmet Turan Kardeş ve sınıf öğretmenleri Dilek Oyar ile birlikte Bölge Trafik Denetleme İstasyonuna ziyaret eden minik öğrenciler, polislerin haftasını kutlayıp, polislerle birlikte pasta kesti. Minik öğrenciler daha sonra Salihli Bölge Trafik Denetleme İstasyon Vekili Samet Taştan öncülüğünde trafik istasyon merkezini gezdi. Taştan, minik öğrencileri, istasyon ve görevleri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren Taştan, öğrencilere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.