06 Haziran 2017 Salı 14:42
İlkokul bahçesinde 800 kişi iftarda buluştu

Her akşam farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Şehzadeler Belediyesi iftar sofrası dün akşam Gazi İlkokulu bahçesinde kuruldu. Ramazan ayında iftarını her zaman vatandaşlarla birlikte açtığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Halkımız ile lokmamızı paylaşmaya devam edeceğiz.” dedi.

Şehzadeler vatandaşları iftar sofralarında buluşturmaya devam ediyor. Her akşam farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrasıyla mahalle sakinlerini aynı sofrada buluşturan Şehzadeler Belediyesi, dün akşam da Gazi İlkokulu bahçesinde 800 kişilik iftar sofrası kurdu.

Düzenlenen iftar programına Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Ermiş, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Göreve geldiği yıldan itibaren iftarını her zaman halk ile birlikte açtığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler’in farklı mahallelerinde kurduğumuz iftar sofralarımıza, partisi farklı, görüşü farklı her görüşten insanlarımız geliyor. Bu sofrada buluştuğumuzda hepimiz aynı anı bekliyor, ezan ile birlikte iftarımızı hep birlikte açıyoruz. İşte hepimizin bir olduğunun, hiç birimizin farklı olamadığının, insanların kardeş olduğunun en güzel göstergelerinden bir tanesi Ramazan-ı Şeriftir. Göreve geldiğimiz günden bu yana 4 yıldır iftar sofralarında halkımız ile buluşuyoruz. 4 yıldır davetlerde, otellerde iftar yapmayı asla tercih etmedik, Şehzadeler’in büyük ailesi birlikte olduk. Her kesimden insanla iftar sofralarında lokmamızı paylaştık. Bundan da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Rabbim sağlık ve afiyet içerisinde Ramazan-ı Şerifi tamamlayıp bayramlara kavuşmamızı nasip etsin” dedi.

İftarın ardından hazırlanan çocuk oyun gösterisi miniklerin büyük beğenisini topladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.