05 Mayıs 2017 Cuma 10:47
İlhan’ın hedefi Romanya’dan madalya ile dönmek

Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Mehmet Emin İlhan Romanya’da gerçekleştirilecek olan ve 27 ülkeden 561 sporcunun mücadele edeceği Avrupa Kupası’nda 73 kg’da madalya ile dönmek istiyor.

Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Mehmet Emin İlhan, Romanya’nın Ploiesti şehrinde yapılacak olan Avrupa Kupası’nda hem ülkemizi hem de Salihli’yi en iyi şekilde temsil edecek.

Avrupa Judo Federasyonu tarafından düzenlenecek olan ve 27 ülkeden 561 sporcunun mücadele edeceği Avrupa Kupası’nda mücadele edecek olan Mehmet Emin İlhan’a başarılar dileyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Salihli Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Mehmet Emin İlhan, Milli Forma ile hem kulübümüzü hem de milli takımımızı en iyi şekilde temsil edecektir. Sporcumuz İlhan, Romanya’dan güzel derecelerle dönüp, ülkemizi ve bizi gururlandıracaktır.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.