05 Mart 2017 Pazar 14:15
İki mahallenin daha altyapı sorunları çözüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yıllardır sıkıntı yaşayan birçok mahallenin altyapı sorunu giderildi. MASKİ, Saruhanlı ilçesine bağlı Lütfiye ve Kumkuyacak mahallelerinin de kangren olmuş altyapı sorunlarını çözdü.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün yaptığı altyapı hizmetleri ile mahallelerde kangren olan altyapı sorunları ortadan kaldırılıyor. Bu kapsamda, Saruhanlı’nın Lütfiye ve Kumkuyucak mahallelerinde sağlıklı bir altyapı sistemi kuran MASKİ, vatandaşlara uzun yıllar kullanacakları hizmetler sundu. MASKİ ekipleri, Lütfiye’de 9 kilometre içme suyu, 7 kilometre de kanalizasyon hattını kaliteli hale getirirken, Kumkuyucak Mahallesinin büyük sıkıntı oluşturan 500 metrelik kanalizasyon hattını da günümüz modern yapısına uygun hale getirdi.

Mahallerindeki kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Lütfiye Mahalle Muhtarı Nazım Akar, “Bir hafta içerisinde su bağlantılarımızın bitmesinin yanı sıra fosseptik kuyumuz da yapılacak. Altyapı çalışmalarımız bitince taş döşeme işi başlayacak. Mahalle sakinlerimiz çalışmalardan memnun. Çalışkan Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a çok çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Kumkuyucak Mahalle Muhtarı Nuri Karacaoğlu ise, “MASKİ, sıkıntılı olan kanalizasyon hattımızı yeniledi. Eski hattımızda çok tıkanıklıklar yaşanıyordu. İçme suyu hattımız için de müracaatımızı yaptık. Suyumuz da yeterli ve 2 tane sondajımız var. Biri faaliyette diğeri de yedekte duruyor. Mahalle sakinlerimiz, çalışmalardan memnun. Mobil Tahsilat Aracı hizmeti de mahallemize geliyor. Araç mahallemize geldiği için çok memnunuz. Hizmet ayağımıza geldi artık. Yaptığı hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.