23 Şubat 2021 Salı 16:03
İhtiyaç sahipleri için 3. mağaza da açıldı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde belediye tarafından ihtiyaç sahipleri için hayata geçirilen Dosteli Kıyafet Yıkama ve Teslim Merkezi’nin üçüncü şubesi Selvilitepe Mahallesinde açıldı. Her ay yaklaşık 5 bin 600 vatandaşın kıyafet ihtiyacının karşılandığı merkez sayesinde artık daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşılmış olacak.

Turgutlu Belediyesinin önemli sosyal projelerinden biri olan, İstiklal ve Yeni Mahalle şubeleriyle ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyacını karşılayan Dosteli Kıyafet Yıkama ve Temizleme Merkezinin üçüncü şubesi Selvilitepe Mahallesinde açıldı. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Selvilitepe Mahalle Muhtarı Sait Kaya ile birlikte Selvilitepe Mahallesinde faaliyete başlayan üçüncü şubenin açılışını gerçekleştirdi.

Açılan üçüncü şubeyle daha fazla vatandaşın kıyafet ihtiyacının karşılanacağını ifade eden Başkan Çetin Akın, “Kültür Sosyal İşler Müdürlüğümüze bağlı Dosteli Merkezlerimiz aracılığıyla her ay 5 bin 600 vatandaşımızın kıyafet ihtiyacını karşılarken açılışını gerçekleştirdiğimiz üçüncü şubemiz ile daha fazla vatandaşımıza ihtiyaçları doğrultusunda kıyafetleri ulaştıracağız. Hayırsever vatandaşlarımızdan da kullanmadıkları kıyafetleri Dosteli Merkezlerimize bağışlamaya davet ediyorum. Dosteli Merkezimizin üçüncü şubesinin Selvilitepe Mahallemize, Turgutlu’muza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.