20 Mart 2017 Pazartesi 16:31
Huzurevi sakinlerinin sergisi beğeni topladı

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri tarafından hazırlanan el işi eserlerin yer aldığı sergi Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açıldı.

Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla hazırlanan ve üç gün sürecek iş uğraşı ve faaliyet sergisi katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Her odada da ayrı ayrı eğitim verildiğini ifade eden Akhisar Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi İsmail Dağdelen, “Huzurevinde misafir ettiğimiz 30 kişi bu kurslara iştirak etmiş ve emeklerini, yüreklerini, sevgilerini ve hünerlerini göstermişlerdir. Kurslar, öğreticimiz tarafından huzurevinde kalan arkadaşlarımızın odalarına gidilerek birebir eğitim verilmiştir. Hem de dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın tecrübelerimizi, tesellilerimizi, duacılarımızın haftasını kutluyorum." dedi.

Açılış konuşması ardından törene katılan AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, Kaymakam Kaan Peker, Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Hava İstihkam Albay Mehmet Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kurs öğreticisi Ümit Ağrılı ve vatandaşları ile huzurevi sakinlerinin tarafından serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergiyi gezen protokol üyeleri yaşlılarla tek tek sohbet ederek eserleri inceledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.