21 Mart 2017 Salı 16:40
Hizmetler teşekkürü beraberinde getirdi

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, 114 Mahalle Projesi kapsamında yenilenecek olan altyapı sistemi için teşekkür etmek amacıyla ziyarete gelen Demirci’nin Kılavuzlar Mahalle Muhtarı Mahmut Öncü’yü makamında ağırladı.

Demirci’nin Kılavuzlar Mahalle Muhtarı Mahmut Öncü, MASKİ’nin 114 Mahalle Projesi kapsamında mahallelerinde yapılacak altyapı çalışmaları için teşekkür etmek amacıyla MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u ziyaret etti. Ziyaretinde Mahalle Muhtarı Mahmut Öncü’ye, mahalle azaları Arafettin Çoban ve Davut Kılavuz eşlik etti. 1967 yılından beri aynı kanalizasyon hattını kullandıklarını ve altyapı konusunda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Muhtar Öncü, MASKİ’nin projesiyle mağduriyetlerinin giderileceği için çok memnun olduklarını ifade etti. Proje kontrol çalışmaları tamamlanan iş kapsamında kanalizasyon şebekesinin yanı sıra, mahallenin içme suyu hattı da yenilenecek.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Muhtar Öncü’ye ve azalarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, “Manisa’nın altyapı sorunlarını sıfıra indirmek amacıyla çıktığımız yolda, özellikle kırsal mahallelerimizin ihtiyaçlarına etkili çözümler geliştirmek için yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Demirci’nin Kılavuzlar Mahallesinde de vatandaşlarımız uzun yıllardır kullanılan eski altyapılar yüzünden sıkıntı yaşıyorlardı. İkinci etap altyapı yenileme projesi olan 114 Mahalle Projemiz kapsamına bu mahallemizi de dahil ederek, bu sorunları çözeceğiz. Projeler Dairesi Başkanlığından arkadaşlarımız mahallemize giderek, gerekli incelemeleri ve proje kontrollerini tamamladılar. Tüm çalışmalarımız sonlandığında, mahallemizi tamamen sağlıklı bir altyapıya kavuşturacağız” diye konuştu.

Dere ıslah çalışması da yolda

Kılavuzlar Muhtarı Mahmut Öncü ve azaları, Genel Müdür Yaşar Coşkun’un ardından, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran’ı da ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Başaran’ın makamında gerçekleşen görüşmede, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Ulvi Kaynak da yer aldı. Muhtar Öncü, yağışlı havalarda mahallenin içinden geçen Gökçeören Deresi’nin yol geçişlerinde yaşanan sıkıntıları sona erdirecek dere ıslah çalışması için de teşekkürlerini sundu. İhalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan işe ait menfez imalat çalışmaları da önümüzdeki hafta içerisinde başlayacak. İki ayrı noktada yapılacak menfez montajıyla, mahallelinin su taşkın sorunu ortadan kaldırılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.