08 Mart 2017 Çarşamba 17:28
Hizmetle tanışan vatandaşların yüzü gülüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Yunusemre Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik ile Kula Kenger Mahalle Muhtarı Günay Yılmaz’ı makamında ağırladı.

MASKİ’nin çalışmaları sayesinde sağlıklı altyapıyla tanışan mahallelerin muhtarları, gerçekleştirilen çalışmalar için MASKİ’ye teşekkür etti. Bu kapsamda, Yunusemre ilçesi Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik ve Kula ilçesi Kenger Mahalle Muhtarı Günay Yılmaz da MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’ı ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay’ın makamında gerçekleşen görüşmelerde, kazandırılan hizmetler için mahalle sakinleri adına teşekkürlerini sunan muhtarlar, 2017 yılı yatırım programına dahil edilen çalışmalarla ilgili de bilgi aldı.

Örselli’ye yeni içme suyu deposu

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Yunusemre Örselli Mahallesinde tamamlamış olduğu çalışmalarla ilgili memnuniyetini ifade eden Örselli Muhtarı Halil Mezik, MASKİ sayesinde sağlıklı altyapıya kavuştuklarını söyledi. Bu yıl içerisinde mahallede yapılacak olan içme suyu deposu ve terfi hattı yenilemesiyle ilgili de Aslay’dan bilgi alan Muhtar Halil Mezik, sunulan hizmetler için MASKİ Genel Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Kula ilçesine bağlı Kenger Mahalle Muhtarı Günay Yılmaz ise, MASKİ’nin 2017 yatırım programı içerisinde yer alan içme suyu ve kanalizasyon şebeke yenilemesine ait proje çalışmalarının başlamasından dolayı mutluluk duyduklarını belirtti. Mahalle halkının selam ve memnuniyetlerini ileten Muhtar Günay Yılmaz, yapılacak çalışmalarla ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

MASKİ’nin öncelikli hedefinin, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün’ün önderliğinde, Manisa’nın her köşesine kaliteli hizmet götürmek ve daha yaşanabilir kentler inşa etmek olduğunun altını çizen MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, "MASKİ’nin çalışmalarını tamamladığı yerleşimlerde sağlıklı hatları kullanmaya başlayan vatandaşlarımız, muhtarlarımız aracılığıyla bizlere memnuniyetlerini iletiyorlar. Amacımız Manisa merkezinden kırsalına kadar her yerdeki hemşehrilerimize ulaşmak, onların yaşam kalitelerini daha da yukarılara taşıyabilmek. Bu yola çıkarken koyduğumuz hedeflerimizi de adım adım tamamladığımızı gördükçe kurumumuz adına büyük bir sevinç duyuyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.