27 Aralık 2021 Pazartesi 15:24
Hastaneye bağışta bulunan MESKOP’a Rektör Ataç’tan plaket

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi’ne, bağışta bulunarak katkı sağlayan, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne (MESKOP) Başkan Recep Çınar nezdinde plaket takdiminde bulundu.

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimlik makamında gerçekleşen takdimde Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, bağışların hizmet kalitesi ve hasta memnuniyeti için büyük önem taşıdığını belirterek Türkiye’nin farklı illerinden gelen pek çok hastaya hizmet veren MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesinin daha iyi hizmet sunabilmesi için bağışların ve bu konudaki duyarlılığın artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Rektör Ataç, “Hem maddi hem de manevi olarak yanımızda bulunmaları ile bizlere olan desteklerini gösteren Başkan Sayın Recep Çınar nezdinde Manisa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.