06 Mart 2017 Pazartesi 13:06
Harikalar Diyarı’nın minikleri Yeşilay Haftasını kutladı

Manisa’da Özel Harikalar Diyarı Anaokulu öğrencileri, Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenledikleri boyama etkinliğiyle sigara ve alkolün zararlarına dikkat çekti. Minik öğrencileri ziyaret eden Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şubesi Başkan Vekili Salih Fulcun, sigara, alkol ve uyuşturucunun sağlığa olan zararlarını anlattı.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şubesi Başkan Vekili Salih Fulcun, il yönetim kurulu üyeleri Bülent Bağcıbaşı, Akide Gürcan ve Yeşilay gönüllüleri ile birlikte Özel Harikalar Diyarı Anaokulu öğrencilerini ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Manisa Şubesi Başkan Vekili Salih Fulcun, Yeşilay Haftasının önemini minik öğrencilere anlattı. Sigara, alkol ve uyuşturucunun sağlığa olan zararlarını eğlenceli bir hale getirerek anlatan Fulcun, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Minik öğrenciler de Yeşilay gönüllülerine merak ettikleri soruları sorarak, zararlı alışkanlıklar hakkında bilinçlendiler. Öğrenciler, Yeşilay Haftası dolayısıyla düzenledikleri boyama etkinliğiyle de vücuda zararlı olan maddeleri görsel yönden ele aldılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.