16 Kasım 2021 Salı 10:37
Hal denetimi sıkı bir şekilde devam ediyor

İl genelinde şehre kaçak sebze ve meyve girişini önlemek amacıyla çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Hal Denetim ekipleri, denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Hal Denetim ekipleri, şehre kaçak sebze ve meyve girişini önlemek adına denetimlerini sürdürüyor. Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Ersoy Vitaş, Haller Şube Müdürü Ferda Türker ile birlikte Turgutlu ilçesi Akçapınar mevkiinde denetimlerini sürdüren ekipleri ziyaret etti. Ekiplere çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vitaş, “Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde hem üreticimizin hem de tüketicimizin haklarını korumak ve şehrimize kaçak sebze-meyve girişini önlemek adına mevsim şartları ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Ekiplerden denetimler hakkında bilgi alan Vitaş, Başkan Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.