29 Mart 2018 Perşembe 17:44
Gördes’te TOKİ konutları sahiplerini buldu

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manisa’nın Gördes ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde inşa edilen 200 konut, kura çekimiyle sahiplerini buldu.

TOKİ ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle, Atatürk Mahallesi’nde yapılan 200 konutluk 2. etap TOKİ projesinin tamamlanmasının ardından hak sahipleri için kura çekimi yapıldı. Toplam 200 konut, 1 ticaret merkezi, 1 mescitten oluşan projenin kura çekilişi Gördes Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra programın açılış konuşmasını yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Allah rahmet eylesin, Yusuf Altungeyik zamanında bu bölge neredeyse 30 yıl önce toplu konut alanı olarak belirlenmiş ve o günden bugüne kadar bütün seçimlerde belediye başkanları toplu konut yapacağı sözünü vermiş ama bir türlü hayata geçirilmemiş. Benim de siyasi hayatımda verdiğim bir sözdü. Birinci etap TOKİ’leri yaptık sonra insanlar bizlere inandı. İnsanlarımız bu yapılan TOKİ’lerde kaliteyi ve konforu gördüler. 2. etap TOKİ konutlarına yüksek oranda talep oldu. Biz de Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile görüştük. Sağolsun onlar da geçmişte Gördes’te bu başarıyı gördükleri için 2. etap TOKİ’nin yapılmasına karar verdiler. Şu anda 200 konut, noterimizin huzurunda çekilen kuranın ardından sahiplerini bulacak. Herkese hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından ilk 3 kurayı İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol çekerken, kalan 197 konut için noter huzurunda kura çekimi yapıldı.

Programa, Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 29.03.2018 19:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.