09 Mayıs 2017 Salı 14:13
Gördes’i en güzel anlatanlar ödüllendirildi

Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Gördes 11’inci Hıdrellez ve Kültür Festivali kapsamında, Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 4’üncüsü yapılan şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Törende, ödül almaya hak kazanan öğrencilere ödülleri takdim edilirken, Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Ertekin tarafından, Kaymakam Hakan Bilgin’e, Belediye Başkanı Muhammet Akyol’a ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine plaket verildi.

Ödül alan öğrenciler

Şiir dalında Gördes İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Mehmet Karaaslan birinci, Cumhuriyet Ortaokulundan Zeynep Ayaz ikinci, yine Cumhuriyet Ortaokulundan Beyza Güven üçüncü oldu. Resim dalında ise Beşeylül İlkokulundan Ahsen İrem Ata birinci, yine Beşeylül İlkokulundan Nisa Zozik ikinci olurken Atatürk İlkokulundan Irmak Geniş üçüncü oldu. Her iki dalda birinci gelen eser için çeyrek altın, ikinci gelen eser için gram altın, üçüncü gelen eser için ise mp4 çalar armağan edildi.

Törene Gördes Kaymakamı Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Emniyet Amiri İlker Zeydanlı, Manisa Gördesliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Ertekin ve Gördes Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Semerci katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.