08 Mart 2017 Çarşamba 14:39
Gölmarmara’ya hizmet çıkarması

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Gölmarmara ilçesini ziyaret ederek çalışma yapılan noktaları yerinde inceledi. Başaran, ilçedeki hizmetlerin her geçen gün artacağını belirterek Gölmarmara’nın çehresinin değişeceğini söyledi.

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 17 ilçeyi kalkındıracak hizmetleri sürüyor. MASKİ’nin Gölmarmara’da yaptığı çalışmalar, ilçenin kaderini değiştirirken Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran da ilçeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçe Ziyaretinde Başaran’a İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı eşlik etti. İlk olarak ilçedeki hizmet binasını ziyaret eden Başaran, Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Koordinatörü Ahmet Cülen ve MASKİ İlçe Şefi Mücahit Tunay’la dereler, içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Mahallelere yapılan hizmetleri de yakından takip eden Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Atatürk Mahallesinde yapılan dere temizlik çalışmasını inceleyerek, MASKİ İlçe Şefi Mücahit Tunay’dan bilgi aldı. Buradan Beyler Mahallesi’ne geçen Başaran, mahalle sakinleri ile sohbet etti. Yapılan hizmetler için teşekkür eden mahalle sakinleri 1979 yılında döşenen içme suyu hattının yenilenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Mahalle Muhtarı Erol Kurt ise mahallelerine yapılan hizmetler için teşekkür ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’un çalışkan insanlar olduğunu ifade etti.

Beyler Mahallesinden Ozanca Mahallesine geçen Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, mahallede yapılan dere temizlik çalışmasıyla ilgili incelemelerde bulundu. Ozanca’da da mahalle sakinleriyle sohbet eden Genel Müdür Yardımcısı Başaran, yapılacak hizmetler kapsamında bilgiler verdi.

Gölmarmaralılara daha kaliteli hizmet sunmak için yakın zamanda faaliyete girecek olan yeni hizmet binasını da gezen Genel Müdür Yardımcısı Başaran, son olarak ilçede MASKİ’nin saha faaliyetlerinin yürütüldüğü şantiyeyi ziyaret etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.