27 Nisan 2017 Perşembe 14:21
Gökbel Mahallesine damlama sulama tesisi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesi Gökbel Mahallesi’nde damlama sulama tesisi çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde üreticiye destek sağlamaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Yunusemre ilçesi Gökbel Mahallesi’nde damla sulama tesisi çalışması başlattı. Yapılan çalışma hakkında bilgi veren Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün liderliğinde üreticiye destek sağlamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda da Gökbel Mahallesi’nde damlama sulama tesisi için çalışma başlattık. Ürünün düzenli sulanması ve su tasarrufunu da büyük ölçüde sağlaması sebebiyle damlama sulama sistemleri üreticiye büyük katkı sağlıyor. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.