08 Mart 2017 Çarşamba 12:06
Genç MÜSİAD’dan Başkan Çerçi’ye ziyaret

Manisa Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Faruk Erdoğan ve yönetimi, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Çerçi, “MÜSİAD bizler için önemli. Geleceğin yatırımcıları buralardan yetişecek. Belediye olarak genç girişimci kardeşlerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

Manisa Genç MÜSİAD yönetimi Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye makamında ziyarette bulundu. Ziyarette derneğin faaliyet alanları hakkında bilgiler aktaran Manisa Genç MÜSİAD Başkanı Faruk Erdoğan, şehre katkı sağlayacak projelere imza atacaklarını belirterek “Genç MÜSİAD olarak Ocak ayında genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Ve şu an 25 kişilik kurucu heyetimizi oluşturduk. 18-30 yaş arasında genç iş adamlarımızdan oluşan bir ekibiz. Manisa’da faaliyetlerimize devam ediyoruz. Yunusemre Belediyemizin de destekleriyle projelerimizi hayata geçirmek istiyoruz” dedi.

“Geleceğin yatırımcıları yetişiyor”

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Genç MÜSİAD bizimde sevdiğimiz insanlardan oluşan bir ekip. MÜSİAD’ın ekibi değerli insanlardan oluşan bir ekiptir. Hem kendisine hem de ülkesine faydalı olmak amacıyla çalışan bir topluluk. Dolayısıyla Genç MÜSİAD bizler için önemli, Türkiye için önemlidir. Geleceğin yatırımcıları buralardan yetişecek. Türkiye’nin daha iyi noktalara gelmesi adına istihdam çok önemlidir. Dolayısıyla genç girişimci kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Onların her zaman yanınızdayız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.