15 Mart 2017 Çarşamba 10:48
Genç judocular milli takım yolunda

Türkiye Judo Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Judo Milli Takım Kampı 8 Mart tarihinde Ankara’da başladı. 6 Nisan tarihine kadar sürecek olan milli takım kampına Manisa Büyükşehir Belediyespor’un genç judocuları Batuhan Coşkun ve Üveys Çelik de davet edildi.

Türkiye Judo Federasyonunun 2017 yılı faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Judo Milli Takım Kampı Türkiye Olimpiyat Merkezi’nde start aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı judocuları Batuhan Coşkun ve Üveys Çelik de geçtiğimiz Şubat ayında Gençler Türkiye Şampiyonasında elde ettikleri derecenin ardından milli takım kadrosuna girmeye hak kazanmışlardı. Yeşil-beyazlı judocuları tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, “Katıldıkları organizasyonlarda elde ettikleri derecelerle göz dolduran yeşili-beyazlı judocularımız, milli takım forması girmenin gururunu yaşıyor. Bu anlamda milli takım kampına davet edilen sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.