07 Mart 2018 Çarşamba 16:47
Evleri yanan ailelere Kızılay’dan yardım

Türkiye Kızılay Derneği Salihli Şubesi, farklı tarihlerde çıkan ev yangınları nedeniyle mağdur olan ailelere yardım etti. Kızılay Derneği Salihli Şubesi “Gönüllü Bayanlar Ekibi” Salihli’nin Beylikli Mahallesi’nde evleri yanan Mustafa Dolaman ve Cumhuriyet Mahallesi’nde yangın sonucu evleri zarar gören Gönül Altan’a yardım da bulundu.

Şube Başkanı A. Yavuz Özdem, Kızılay’ın zor durumda olan vatandaşlara sahip çıkmaya devam edeceğini söyledi. Özdem, “İlçemizin farklı mahallelerinde çeşitli tarihlerde ikamet yangınları meydana gelmişti. Gönüllü Bayanlar Ekibimiz kısa sürede ailelere ulaşarak öncelikli ihtiyaçları konusunda çalışma başlattı. Evleri yanan ve mağdur olan ailelerimize ilk etapta gıda ve nakdi yardım olmak üzere mutfak eşyası ve hijyen malzemeleri temin edilerek teslim edildi. Kızılay olarak vatandaşlarımıza her türlü konuda yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.