18 Aralık 2018 Salı 13:07
Evi yanan aileye eşya desteği

Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği hizmetlerle Manisa Büyükşehir Belediyesi vatandaşları zor günlerinde yalnız bırakmıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılmaz hale gelen Demirci ilçesinden Hatice-İbrahim Yavuz çiftine televizyon, çamaşır makinesi ve buzdolabı desteğinde bulundu.

Evlerinde çıkan yangın sonucu eşyaları kullanılmaz hale gelen İbrahim- Hatice Yavuz çiftine yardım eli Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden uzandı. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Hatice-İbrahim Yavuz çiftine televizyon, çamaşır makinesi ve buzdolabı desteğinde bulundu.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Zabıta Dairesi Başkanı Mustafa Duman, Halkla İlişkiler Şube Müdürü Gülşen Çalışkan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fırat Özcan, Demirci Muhtarlık İşleri Müdür Vekili Kazım Aysan da Demirci ilçesinden Hatice- İbrahim Yavuz çiftini ziyaret eşyaları teslim etti.

Sağlanan destek nedeniyle memnuniyetini paylaşan Yavuz çifti, zor günlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerinin yanında olduğu için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.