13 Mart 2017 Pazartesi 11:40
Eskiyen içme suyu hatları yenileniyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes’in Kızıldam Mahallesine daha sağlıklı içme suyu sağlamak amacıyla mevcut isale hattını yeniliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde daha sağlıklı ve uzun yıllar kullanılabilecek altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes’in Kızıldam Mahallesinde içme suyu temini eden 2 bin metrelik isale hattını yenileme çalışmaları geçekleştiriyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Dairesi Başkanlığı’nca tamamen deforme olan isale hattını yenileme çalışmalarından dolayı memnun olan mahalle sakinleri Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a teşekkürlerini iletti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Gördes’in Kızıldam Mahallesinde devam eden isale hattı yenileme çalışması ile vatandaşların daha sağlıklı içme suyuna kavuşacaklarını belirtti. Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Manisa genelinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve kaliteli içme suyu tüketmelerine çok önem veriyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmak için çalışmalarımızı il genelinde sürdürüyoruz. Gördes ilçemizin Kızıldam Mahallesinde eskiyen ve kullanım ömrünü tamamlayan 2 bin metrelik isale hattını yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın uzun yıllar sağlıklı bir şekilde kullanabilecekleri hattı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.